Joskus ei vain millään ehdi tai pysty laittamaan ruokaa – ehkä olet sairaana tai muuten vain superkiireinen. Tässä postauksessa listaan viisi täyden kympin valmisruokaa eli meidän perheen suosikkia tässä kategoriassa.

Minulla ei ole mitään yhteistyökuviota minkään tuotemerkin kanssa, joten suositukseni ovat täysin vilpittömiä omia mielipiteitäni.

Ainoa hyöty itselleni on se, että promoamalla omia suosikkejani voin (ehkä) varmistaa sen, että ne pysyvät jatkossakin kauppojen tuotevalikoimassa. Oli jo tosi surullista, kun Apetit meni lopettamaan lempipizzani eli Vegelover-kasvisjauhispizzan 😭 Toki tässä ei ollut kyse mistään terveysruoasta, joten siinä mielessä tuotteen poistaminen oli ihan jees. Eipähän tule syötyä pizzaa enää. (Miten kaikki muut vegaaniset pizzat maistuvatkin niin kamalilta?)

Mutta nyt sen listan kimppuun:

Rebl: Superspydäri

Oma suosikkini ja kiireisen lounastauon superpelastaja. Perunaa, tofua, pinaattia, kikherneitä, lehtikaalia, cocktailkurkkua, srirachaa… yhdistelmä on täydellinen.

Sen verran tulinen, että luultavasti vain aikuisten makuun.

Atria: Vegan pasanda

Toinen suuri suosikkini. Mukavan täyttävä lounasruoka. Hiukan mausteista, ehkä enemmän aikuiseen makuun tämäkin.

Pirkka: Luomu hernekeitto 100% kasviperäinen

Koko perheen suosikki! Niin yksinkertaista ja hyvää. Ei sisällä keinotekoisia aromeja, lisäaineita, ei yhtikäs mitään. Vain herneitä, vettä ja suolaa. Mutta maku on täydellinen.

Pirkka: Vegepinaattiohukainen

Hyvät vegaaniset peruspinaattiletut, vain hinta on turhan suolainen… Sen takia ostan tätä vain perheen vegaaneille – muut saavat tyytyä tavallisiin kaupan pinaattilettuihin.

HoviRuoka: Vihis kasvispiirakka

Tämä on erityisesti lasten suosikki, mutta maistuu toisinaan aikuisillekin. Se on yllättävän proteiinipitoinen ja toimii hyvänä pikaeväänä silloin kun on tosi pahasti kiire jonnekin. Näitä myydään sekä yksittäin että 4 kappaleen perhepakkauksena.

Tuotekuvasta ei oikein käy ilmi, mutta kyseessä on siis aivan perinteinen lihapiirakka mutta vegaanisena versiona. Näyttää ja maistuu aivan samalta!

Olen todella pitkään uskotellut kuopukselleni, että kyseessä on itse asiassa lihapiirakka… Voi olla, ettei hän vieläkään tiedä asian oikeaa laitaa…

Eli siinä meidän perheen Top 5 vegaaniset valmisruoat – löytyikö oma suosikkisi tältä listalta? Kerro kommenteissa, mikä on sinun mielestäsi kaikkein paras vegaaninen valmisruoka (ja miksi), niin testaamme sen ja lisäämme kenties listan jatkoksi!

Jos pidit artikkelista, jaathan sitä eteenpäin! 💖 Voit myös jättää kommentteja alla ⬇️

Kirjoita kommentti